Allround magazijnmedewerker

Functieomschrijving

Welkom bij ons team

Engelhart is een relatief kleine organisatie en met onze 12 medewerkers zetten wij elke dag weer een mooie prestatie neer. Wij zijn importeur van traditionele spellen, speelgoed en sportartikelen, en we leveren door heel Europa onze producten uit aan winkeliers, groothandels en speciaalzaken. Wij leveren uitsluitend B2B.

Kom jij ons team in het magazijn versterken?

Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van alle orders. Dit doen wij nog aan de hand van paklijsten. Hierbij ben je kritisch op het correct verpakken van de producten. Het doel is dat onze klanten een nette en complete levering ontvangen.

Wij ontvangen naast pakketten en pallets ook met enige regelmaat zeecontainers. Je stapelt de dozen zorgvuldig op pallets, sealt deze in en zet de pallets meteen op de juiste locatie in ons magazijn.

Je hebt contact met de klanten om zendingen aan te melden en je schakelt met onze transporteurs om te waarborgen dat de zendingen conform afspraak geleverd worden. Hierbij is het van belang dat je netjes en duidelijk kunt communiceren, zowel per mail als aan de telefoon.

In het magazijn ben je ook verantwoordelijk voor een schone en veilige werkplek. Einde dag zijn alle gangen schoon, is het gereedschap opgeruimd, en staat de heftruck weer op te laden.

Kwalificaties en vaardigheden

Wat zit er in je bagage?

Voor de functie van magazijnmedewerker zijn wij per direct op zoek naar iemand met recente werkervaring in een soortgelijke functie.

Heftruckcertificaat is een pré, wij kunnen hier in voorzien.

Wat een mooie eigenschappen!

Kenmerkend: Een open en actieve houding.

Fysiek fit, je hebt geen beperkingen ten opzichte van het lossen van containers of andere lichamelijke inspanningen in het magazijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je ervoor terug?

- Een marktconform salaris

- Fijne werktijden, maandag tot en met vrijdag van 8.30u tot 17.00u

- Een gezellig en hecht team

- Je komt in eerste instantie onder contract bij payrollorganisatie Repay HRM.

  Indien wij besluiten te verlengen dan nemen wij het contract over van de payrollorganisatie.


Interesse? Stuur een mail met je CV en motivatie naar sharon@engelhart.nl

 Doe geen moeite om te acquireren we redden het prima zonder jou!